Pachet Absolvire Liceu, Facultate sau Generala

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Pachete absolvire liceu, generală sau facultate personalizate, adaptate nevoilor sau dorințelor tale


Ziua absolvirii este o zi magică ce creează și păstrează amintiri de neuitat pentru fiecare dintre noi. Este ziua în care îți dorești ca festivitatea să fie una memorabilă, iar pentru ca acest lucru să se întâmple noi suntem soluția potrivită pentru tine. Îți punem la dispoziție pachete absolvire complete.

Echipa noastră de închirieri robe te întâmpină cu cele mai frumoase ținute pentru acea zi, care trebuie să fie perfectă.

Fie că ai nevoie de robe, eșarfe, tocă, cocardă, diplomă, plachetă, model de invitație și diplomă, ai ajuns la locul potrivit.

În gama noastră de ținute se regăsesc robe de închiriat, dar și de cumpărat.

Ești un părinte care vrea să-i ofere copilului său una dintre cele mai frumoase zile din viața lui? Sau un diriginte care dorește să-și impresioneze și să imortalizeze momentul absolvirii în cea mai plăcută modalitate? Ori ești un student pentru care ziua absolvirii se apropie și nu ești pregătit cu vestimentația și accesoriile necesare de final?

Descoperă pe robeabsolvire.com pachete absolvire liceu, generală sau facultate pentru finalizarea studiilor într-o atmosferă de poveste. Poți alege dintre mai multe tipuri de pachete: Promo absolvire Păstrează tot, Promo Păstrare tot Plus, Premium.

Ce includ pachetele noastre?
 
  • robă absolvire;
  • tocă de absolvire;
  • eșarfă de absolvire;
  • cocardă pentru fiecare absolvent;
  • invitații pentru profesori;
  • diplomă pentru fiecare absolvent;
  • medalie pentru șeful de promoție;
  • placheta director/diriginte/decan/educator.

În funcție de pachetul ales, ai posibilitatea să păstrezi multe dintre accesoriile incluse.

Poți alege dintre mai multe opțiuni de culoare. Mai mult de atât. Poți opta pentru personalizarea anumitor articole din pachet. Tot ce trebuie să faci este să ne furnizezi informații despre promoție, imagine și textul pe care-l dorești a fi scris. 

Una dintre cele mai frumoase zile se apropie! Nu o lăsa să treacă oricum! Alege un pachet complet de pe robeabsolvire.com și bucură-te de clipe unice!
 

Robeabsolvire.com, partenerul tău de încredere pentru o zi a absolvirii perfectă

 


Alege să îți furnizăm ținuta completă pentru o zi importantă din viața ta. Alege cea mai potrivită și mai avantajoasă soluție pentru tine! Comandă direct de pe site sau contactează-ne telefonic pentru a comanda ținutele care îți plac. Îți stăm la dispoziție cu orice informații despre produsele noastre.

Profită de ofertele noastre avantajoase ale pachetelor de absolvire pe care le poți achiziționa la prețuri foarte bune.

Dar tot de pe site-ul nostru poți comanda seturi tocă și eșarfă, sau tocă, eșarfă și cocardă. Sau dacă ai nevoie doar de tocă sau eșarfă, poți alege dintre o varietate plăcută de culori. Îți punem la dispozițe și toate accesoriile necesare: medalii, diplome, invitații, plachete.

Adaugă în coș și spune-ne ce detalii vrei să se regăsească pe articolele din pachet.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!